مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت زمین کشاورزی

با سلام خدمت وکلای محترم. ما یک زمین داریم نسل به نسل به صورت مالکین خودکار روی زمین کار کردیم. بعد در سال 87 منابع طبیعی گفت زمین مذکور ملی هستش. بعد ما شروع به شکایت علیه منابع طبیعی کردیم. در نهایت پیروز شدیم و منابع طبیعی محکوم شد و پرونده به ثبت اسناد ارجاع داده شد. کارها خوب پیش رفت تا وقت رای هیئت که قاضی هیئت گفت باید اثبات مالکیت بشه. حال ما باید برای اثبات مالکیت باید چی کار کنیم؟ در صورتی که جهاد کشاورزی هم دقیقا حرف قاضی هیئت رو میزنه. در ضمن ما به استناد آرای بدوی و تجدید نظر که به نفع ما بوده در ثبت اسناد پرونده سازی کردیم.
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله مشکلی ندارد البته با مدارک مربوط به خرید از طریق مزایده برای توضیح مفصل تر و مشاوره در اینخصوص میتونید تماس بگیرید