مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اعسار تایید شده

با سلام. احتراما بنده از فردی شکایت داشته و پس از چهار سال ایشان در سال 98 رای اعسار برایشان تایید گردیده. حال پس از یک سال اموال فراوان از ایشان پیدا کرده ام و این که خودش نیز ناچارا اقدام به معرفی مال نیز نموده اند. حال با توجه به این موضوع و شکایت فرار از دین از ایشان نموده ام، آیا می توان از دادگاه درخواست ابطال رای اعسارش را گرفت تا این مدت یک سال نیز خسارت تاخیر و تادیه محاسبه بشود. با سپاس.

پاسخ ها :

یک وکیل

بله امکان دارد

محمد مهدی  زارعی

جناب آقای محمد مهدی زارعی :

با سلام
با معرفی اموال تقاضای توقیف و فروش نمایید. قائدتا دریافت خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه است. به نظر این‌جانب چنانچه معلوم شود محکوم علیه اموال خود را پنهان نموده است، با توجه به دادخواست اولیه شما، می توان خسارت تاخیر تادیه مدت زمان گذشته را مطالبه نمود.