مشاوره حقوقی رایگان - مهلت اعتراض به نظر افسر راهنمایی

با سلام. من حدود 3ماه پیش با یک ماکسیما که یهو در راننده را باز کرد تصادف کردم که ماشینم از ناحیه سپر و گلگیر جلو و درب راست جلو و درب راست عقب صدمه دید افسر راهنمایی طرف مقابل را مقصر اعلام کرد و برگ جریمه (همان کروکی) و بیمه نامه و کارت ماشین طرف را به من داد راننده اعلام کرد که ماشین من را تعمیر کند اما بعد اصلا جواب تلفنم را هم نداد من هم بعد از 1ماه دادخواست دادم اما این بار تو شورا میگه من مقصر نیستم و قبول نمیکنه هزینه من را بده میخواستم بدونم ایا بعد سه ماه میتونه بگه مقصر نیستم و اگر هیئت 3نفره من را مقصر اعلام بکنه ایا من میتونم از بیمه نامه استفاده کنم تا خسارتش را بدم ممنون میشم که من را راهنمایی کنید .. در ضمن ماشینش را دوبله پارک کرده بود درش را از تو باز کرد اما حالا میگه من میخواستم سوار ماشین بشم.. باز هم ممنون از شما

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

کروکی که مهلت نداره نظریه کارشناس دادگاه ظرف یکهفته قابل اعتراضه و شما هم میتونید ازبیمه نامه خودتان استفاده کنید و در صورت عدم پذیرش شرکت شرکت بیمه دادخواست مطرح کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام در صورت قطعیت تقصیر از سوی شما برای پرداخت می توانید از بیمه نامه خود استفاده نمایید