مشاوره حقوقی رایگان - کلید پارکینگ

با سلام و عرض ادب
میخوام بدونم ما که پارکینگ نداریم و انباری ما در پارکینگ است ریموت پارکینگ را باید به ما هم بدهند یا نه؟ با توجه به اینکه دسترسی به انباری ها از دو در امکان پذیر است یکی در کوچک پله خور و یکی هم در بزرگ و ماشین رو باربری یا همون پارکینگ
قابل ذکر است که در سند ما قسمتهایی از پارکینگ به عنوان مشاعات ذکر شده و همچنین واحدها آسانسور ندارد ولی برای جابجایی وسیله به داخل انباری تردد از دری که پله خور نیست یعنی همون در پارکینگ برای ما راحت تر است

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

حق استفاده از مشاعات را همه ساکنین دارند ودرصورت مزاحمت قابل پیگیری حقوقی وکیفری میباشد لذا به نظر میرسد درصورتی که دسترسی دارید به پارگنیگ جهت استفاده انباری این از مصادیق مزاحمت وممانعت ار حق نمیباشد