مشاوره حقوقی رایگان - تغيير نام مستاجر در اجاره نامه

سلام، وقت بخير.
من تقريبا سه ماه است آپارتمانم رو اجاره دادم. امروز مستاجرم تماس گرفته كه ميخواهد با هزينه خودش اجاره نامه را به نام مادر يا خواهرش تغيير نام دهد. آيا از نظر قانوني مشكلي براي من پيش نمي آيد؟
يعني اجاره نامه به نام فردي باشد، اما مستاجر كه در خانه ساكن است، پسرش يا برادرش باشد؟
ممنون.

پاسخ ها :

تغییر نام مستاجر در اجاره نامه تغییر در اجاره نامه مستاجر موجر اجاره نامه