مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه عدم تمکین

با سلام. بنده 8 روز پیش از طریق وکیل اظهارنامه عدم تمکین الکترونیکی ارسال کردم ولی هنوز ارسال نشده است. برای بنده نیز پیامی ارسال نشده و در سامانه ثنا نیز چیزی ثبت نشده است. چقدر زمان میبره این موضوع؟ با تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

اگر بین شما و وکیل وکالتنامه وجود داشته و وکیل به وکالت از شما اظهارنامه را ارسال کرده،اطلاعات در صفحه ی مربوط به شما در عدل ایران نمایش داده نخواهد شد. این اطلاعات در صفحه ی وکیل شما موجود است.
اگر کد رهگیری اظهارنامه را دارید،می توانید با مراجعه به دفتر خدمات،اظهارنامه را پبگیری نمایید.