مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام. من سال 98 یک دستگاه تراکتور خریدم. قولنامه بنگاهی و تمام مدارک دیگررا دارم. ولی از آن زمان تا امروز برای تعویض پلاک اقدام نکردم.
چند روز هست به صاحب سند زنگ میزنم ولی جواب نمیده و نمیاد مرکز تعویض پلاک. الان باید چی کار کنم و به کجا شکایت کنم؟
ممنون.

پاسخ ها :

مهدي  شمس كيا

مهدي شمس كيا :

سلام بهتره دادخواست الزام به تنظیم سند بدید و از راه قانونی اقدام نمایید