مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک در صورت فوت فروشنده

سلام من یک تراکتور گرفتم فروشنده فوت شد من هم از فروشنده فقط یک قولنامه دارم الان میتونم تعویض پلاک کنم با همون قولنامه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف قولنامه خیر باید وراث پی جهت تعویض با شما همکاری نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تعویض پلاک خیر مگر وراث موافقت نمایند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
بايد الزام به تنظيم سند رسمي و تعويض پلاك تراكتور به طرفيت ورّاث بگيريد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

با قولنامه امکان‌پذیر نیست باید وکالت داشته باشید از ورثه وکالت بگیرید

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام میتوانید به طرفیت وراث الزام به تنظیم سند و فک پلاک دادخواست دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر باید دادخواست مناسب علیه وراث بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به وکالت از طرف تمام ورثه دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست الزام به فک پلاک به طرفیت همه وراث اقامه نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با صرفا یک قولنامه نمیتوانید . برای تعویض پلاک باید با وراث هماهنگ باشید و در خواست وکالت و نهایتا الزام به تنظیم سند دهید . اگر باز هم نیاز به مشاوره بیشتری دارید در صورت تمایل از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

الزام به تنظیم سند و فک پلاک دادخواست دهید