مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

سلام شوهرم قبل از فوت در وصیت نامه ای که به صورت دستی خودش نوشته بود کل اموالش را به تک فرزندمان داده است آیا ما می توانیم از ارث او بدهی ها و هزینه کفن و دفن را بپردازیم؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. بعد از فوت، ابتدا هزینه کفن و دفن و دیون و بدهی های متوفی از اموال وی پرداخت می شود، بعد نوبت به وصیت و ارث می‌رسد.

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
ابتدا بعداز فوت هزینه های کفن و دفن و بدهی های متوفی باید پرداخت شود
ازجمله مهریه اجرت مثل شما و باقیمانده نسبت به سهم ارث هرکس تقسیم خواهد شد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
وصیت تاثلث اموال نافذاست وبیش ازان منوط به تنفیذ وراث درخصوص تصفیه ترکه متوفی ابتداعا باید به هزینه های کفن ودفن متوفی رسیدگی شود اگر چیزی باقی ماند نوبت به اجرای وصیت متوفی میرسد وسرانجام اگر مالی باقی ماند بعنوان ارث میان وراث به نسبت سهمشان تقسیم میشود