مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

سلام خسته نباشید سوال من در مورد وصیت نامه پدرم است که با توجه به سرپرست بودن من به غیر از سهمم یه دانگ از خانه را وصیت کرده به من بدهند وصیت نامه تاریخ و امضا دارد ولی متاسفانه فرصت محضری کردن آن را پیدا نکردیم من چگونه می توانم ضمانت اجرایی برای این وصیت بگیرم من آخرین دختر خانواده ام 2 برادر و یک خواهر دارم ممنون.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید شاهد داشته باشید و یا شهادی بر این وصیت نامه شهادت دهند
برای مشاوره بیشتر می توانید با بنده و یا همکاران تماس حاصل نمایید
قبل از تماس پیامک دهید

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی وصیت نامه میتواند بصورت رسمی و یا عادی و دستنویس باشد و قانوناً وصیتنامه موضوع شما نیز معتبر می باشد لذا چنانچه سایر وراث معترض آن باشند میتوانید تنفیذ وصیت نامه را از دادگاه بخواهید تا متعتبر و محکمه پسند باشد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.قبلاً پاسخ داده شده است.یاالله

یک وکیل

سلام " چونکه نظر همکار محترم جناب آقای باقری به صواب نزدیکتر است با ایشان هم عقیده هستم لذا از ارائه پاسخ تکراری پرهیز می گردد .

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
پاسخ همکار محترم جناب اقای باقری از هر حیث کامل میباشد

یک وکیل

سلام. ابتدا تنفیذ وصیت نامه را از دادگاه درخواست کرده و سپس تقاضای اجرای وصیت نامه نمایید.

یک وکیل

با سلام وصیت نامه لازم نیست حتما رسمی باشد لذا وصیت نامه پدر شما معتبر است