مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت قراردادی

با سلام خدمت شما.
بنده به تازگی در آزمون استخدامی یکی از پتروشیمی های زیر مجموعه هلدینگ خلیج فارسی شرکت کرده ام و پس از عبور از مراحل و فیلتر های سخت علمی، تخصصی، روانشناسی و جسمانی پذیرفته شدم. البته هنوز قراردادی با شرکت امضا نکرده ام و در دوره کارآموزی می باشم. اما شایعاتی هست که ممکن است با پذیرفته شدگان آزمون قرارداد مدت موقت ببندند. با توجه به این که پدر من هم جانباز و هم آزاده می باشد، می خواستم بپرسم که آیا این قانون تبدیل وضعیت ایثارگران شامل من هم می شود؟ (از این نظر که هم شرکت تقریبا خصوصی است و هم من پذیرفته آزمون هستم).
با تشکر.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.