مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروهای قرارداد موقت کارگری ایثارگر

سلام
بنده فرزند جانباز 70 درصد اعصاب روان و تحصیلات کارشناسی روابط عمومی دارم 10سال هست بصورت قرارداد موقت کارگری در اداره هواشناسی خدمت میکنم
تبدیل وضعیت رسمی شامل حال من میشود؟
اداره گفته فقط اسم قراردادتون عوض میشه از قرار دادموقتی تبدیل به دائم میشوید بدون هیچ افزایش مزایایی یا تغییری در قراردادتون
من چطور میتونم پیگیر این موضوع شم برای تبدیل وضعیت رسمی؟

پاسخ ها :

سیدجلال میرکاظمی

جناب آقای سیدجلال میرکاظمی :

باید با تغییر قرارداد مزایا هم شامل بشود و در غیر این صورت امکان طرح دعوی علیه سازمان متبوعه وجود دارد