مشاوره حقوقی رایگان - سند کمپانی المثنی موتور سیکلت

با سلام. بنده موتور سیکلت برند رهرو سال 91 از فروشگاه خریداری نمودم و پس از چند مدت اقدام به تحویل سند کمپانی از فروشنده نمودم که فروشنده موتور سیکلت در قید حیات نیستن و معلوم نیست سند کمپانی موتور سیکلت ما کجا هست. الان هم فقط یک برگ خرید از فروشنده دارم. چطوری میتونم سند کمپانی المثنی بگیرم؟

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

باید اصل سند را پیدا کنیدصاحب سند می تواند درخواست المثنی کند

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

سلام، بر علیه ورثه ی فروشنده طرح دعوای الزام به انتقال سند مطرح کنید