مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه کارکنان دولت

سلام.
در رای دادگاه کارکنان دولت بنده به اخراج یا انفصال محکوم نشده ام. حال با توجه به این که در دیوان زمان اعتراض پرونده گذشته. آیا قاضی دادگاه کارکنان دولت میتواند در خصوص طرح مجدد پرونده در دیوان عدالت اداری به من کمک کند یا نامه ای بدهد؟
با تشکر.

پاسخ ها :

سید مهدی حسینی

سید مهدی حسینی :

سلام
خیر
در صورت انقضای مواعد قانونی ، قاضی نمیتواند در این خصوص بشما کمک کند .