مشاوره حقوقی رایگان - واریز وجه از حساب هک شده

با سلام.
من ارز دیجیتال فروختم معادل ریالی که برای من واریز شده از حساب های متفاوتی هک شده و به حساب من واریز شده.
الان هویت شخصی که من برای او ارز دیجیتال انتقال دادم، مشخص نیست. صاحب حساب ها رفتن شکایت کردن که پول اومده در حساب من
که من هم شکایت کردم حالا یا عنوان شکایت صحیح نبوده یا بنا به هر دلیلی شکایت من به جایی نرسید.
الان من چی کار کنم که به پولم برسم؟ چه شکایتی با چه عنوانی علیه کی شکایت کنم که به نتیجه برسه؟
تا الان من پول هایی که به حسابم واریز شده رو پرداخت کردم ولی خودم به پولم نرسیدم.
کجا برم و چی کار کنم که به من هم به پولم برسم؟ اگر من در این شکایتی که الان از من شده، محکوم شم باید مبلغ کسر شده از حساب رو پرداخت کنم این درست
و آیا شاکی من، میتونه هزینه های اضافی از قبیل هزینه شکایت، هزینه علاف شدن و باز شدن از کار و زندگی و پیگیری شکایت و هزار داستان دیگر از من کنه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام عکس رای را برای من ارسال کنید تا به شما مشاوره بدهم

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
شاکی شما می‌توانند اصل مبلغ، هزینه های دادرسی و و حق الوکاله وکیل را از شما دریافت کند.
شما می‌توانید به اتهام کلاهبرداری از شخص نامعلوم شکایت کنید ولی با توجه به اینکه مدارکی ندارید احتمالا مجددا رو شود.