مشاوره حقوقی رایگان - رسید مبالغ

با سلام : بنده در طی پنج سال جهت خرید دو واحد آپارتمانی که هم اکنون در اجاره من هست بصورت نقدی و یا واریز به حساب بصورت ماهیانه و غیره جمعا" مبلغ 380 میلیون تومان به صاحب ملک پرداخت نموده ام و در قبال آن طی صورتجلسه ای همه مبالغ پرداختی را لیست و به تایید و امضا ایشان رسانده ام که در این رسید صراحتا قید شده که این مبالغ بصورت امانت می باشد و ضمنا دو برگ سفته جمعا به مبلغ 400 میلیون تومان جهت پشتوانه این رسید از ایشان گرفته ام و همه رسیدهای قبلی را به ایشان بازگرداندم که ملاک عمل فی مابین همین صورتجلسه ( رسید کلی مبالغ ) باشد : آیا همین رسید و سفته ها درصورتی که احیاناً بخواهم پولم را پس بگیرم کافی ست؟
ضمنا طبق توافقی کلامی که با هم داشتیم ( قولنامه ننوشتیم چون سندها آماده نیست ) قرار است، سال آینده ایشان بعد از تفکیک سند و پرداخت بدهی های شهرداری و... این دو آپارتمان را بصورت محضری به نام بنده منتقل کند و من با ایشان تسویه حساب کنم.
با تشکر فراوان از پاسخگویی

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
بله رسيد كلي و سفته ها دليلي بر مديون بودن ايشان به شما مي باشد و شما ميتوانيد طبق ان ، مشاراليه را محكوم به پرداخت نماييد .
باتشكر

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم1- بله کافی است 2- توصیه می کنم حتماً مبایعه نامه ای مکتوب تهیه کنید.یاالله