مشاوره حقوقی رایگان - بستن حساب بانکی متوفی بدون حضور یکی از ورثه

سلام. پدر من فوت کرده و الان میخواهیم حساب های بانکی پدرم رو ببندیم ولی خواهرم از حضور در دفتر خانه امتناع میکنه و این در حالی است که قبلا برای ماشین و خانه امضای خودش رو داده و آن ها را مابین فرزندان تقسیم کردیم. میخواستم ببینم از چه راهی میشه جلوی حساب های بانکی رو بدون حضور خواهرم بست؟ چه کاری انجام بدیم تا حساب بانکی رو ببندیم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

با فوت شخص حسابها باید مسدود شده و برداشت از آنها با گواهی انحصار وراثت ممکن خواهد بود