مشاوره حقوقی رایگان - دریافت گواهینامه در صورت معافیت اعصاب و روان

سلام. من سال 91 معافیت پزشکی اعصاب و روان بند 3 ماده 33 گرفتم. بدن من کمی اثر خالکوبی و خودزنی دارد. الان هم از لحاظ روحی و جسمی کاملا سالم هستم. آیا میتونم گواهینامه پایه 3 بگیرم؟

پاسخ ها :

دریافت گواهینامه در صورت معافیت اعصاب و روان گواهینامه در صورت خالکوبی گواهینامه در صورت خودزنی معافیت اعصاب و روان گواهینامه