مشاوره حقوقی رایگان - نقشه برداری ملک

با سلام.بنیاد در روستای ما که فاقد شورا و دهیاری می باشد، اقدام به نقشه برداری و آسفالت کوچه ها نموده. هنوز طرح هادی آن مصوب و ابلاغ نشده. برای درخواست مجوز بازسازی خانه قدیمی به بخشداری مراجعه کردم گفتند باید از بنیاد استعلام بشه. برای بحث کوچه و عقب نشینی، نماینده بنیاد بازدید کرد و درخواست نقشه تفکیکی کرد که تهیه و ارائه شد. بعد به من گفتن نقشه خانه با طرح همخوانی نداره چون در طرح که نقشه رو داشتن کوچه باریک بین خانه بنده و همسایه وجود نداشت و حالا بنیاد به من میگه باید بری نقشه رو بدی اسناد تایید کنه. نقشه زمین زیرش رو هم تهیه کنی و اون هم به اسناد بدی تایید کنه. ثبت اسناد هم این کار رو نمیکنه. ظاهرا اشتباه از نقشه بردار بنیاد بوده. من باید چی کار کنم که کار من جلو بره؟

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

سلام
باتوجه به پاسخ اداره ثبت باید اقدام لازم انجام دهید درفرض اشتباه درنقشه بااعلام آن به بنیاد درخواست تهیه نقشه اصلاحی رانمائید.