مشاوره حقوقی رایگان - طرح نقشه برداری قبل از اجرایی شدن افزایش تعرفه نظام مهندسی ساختمان

با سلام و عرض ادب و احترام ، بنده قطعه زمینی دارم که میخواستم مجوز پروانه ساخت دریافت نمایم که در این راستا از طریق یکی از آشنایان مهندس نقشه برداری برای اینجانب معرفی گردید که خود از کارکنان نظام مهندسی ساختمان می باشد و در خصوص طرح نقشه برداری یک هفته پیش به صورت تلفنی با همدیگر صحبت نمودیم ولی در عوض هیچگونه قراردادی نبستیم و به وی اعلام نمودم که با توجه به اینکه از روز شنبه مورخه 1400/11/9 افزایش تعرفه جدید نظام مهندسی اجرایی میگردد می خواهم قبل از اجرایی شدن افزایش تعرفه جدید نظام مهندسی طرح نقشه برداری اینجانب آماده گردد و وی نیز اعلام داشته سعی خواهم نمود طرح نقشه برداری را تا مورخه 1400/11/6 انجام دهم و به شما تحویل دهم تا بتوانید نقشه را به شهرداری ارائه و نامه تراکم اخذ نمایید ولی در عوض بایستی مبلغ 4 میلیون تومان بابت بیانیه پرداخت نمایید و پس از انجام مراحل طرح نقشه برداری، و اخذ نامه تراکم در مورخه 1400/11/7 آن را در سامانه نظام مهندسی ساختمان ثبت خواهم نمود تا افزایش تعرفه جدید برای شما در نظر گرفته نشود ولی در مورخه 1400/11/6 طی تماس تلفنی با مهندس نقشه بردار نامبرده اعلام داشته نقشه شما هنوز آماده نیستش و ملاک فقط نقشه معماری نمیباشد و بایستی نقشه تاسیسات و برق نیز آماده گردد در حالی که بنده قبل از این موضوع با شهردار محترم هماهنگ نموده بودم که پس از پایان نقشه آن را به شهرداری ارائه و نامه تراکم را اخذ نمایم و در مورخه 1400/11/6 شهردار منطقه با بنده تماس برقرار نموده و اعلام داشته منتظر نقشه شما هستیم که آن را ارائه تا نامه تراکم را به شما تحویل دهیم تا در سامانه نظام مهندسی ساختمان ثبت نام نمایید که بنده موضوع عدم آماده شدن نقشه تاسیسات و برق را به ایشان اعلام و وی اذعان داشته فقط در مورخه 1400/11/6 پنج نفر مثل شما چنین مشکلی داشتند که نامه تراکم را از شهرداری اخذ و در سامانه نظام مهندسی نیز ثبت نام نموده اند اکنون سوال بنده این است آیا مهندس نقشه بردار که خود نیز رئیس نظام مهندسی می باشد خواهان متقبل شدن افزایش تعرفه نظام مهندسی برای اینجانب می باشد با توجه به اینکه شهردار اعلام نموده بود مثل شما تعدادی نیز بودند که جهت ثبت در سامانه نظام مهندسی اقدام نموده اند آیا بنده با توجه به این موضوعات و این که با مهندس نقشه بردار هیچگونه قراردادی نبسته ام میتوانم مبلغی را که بابت طرح نقشه برداری به وی پرداخت نموده ام پس بگیرم چون بنده تمایل داشتم قبل از اجرایی شدن افزایش تعرفه نظام مهندسی طرح نقشه اینجانب آماده گردد با توجه به این موضوع دیگر هیچ فایده‌ای برای بنده ندارد بنده از طرح نقشه برداری با توجه به اجرایی شدن افزایش تعرفه منصرف شدم لطفاً در این خصوص راهنمایی و ارشاد نمایید که چه اقدامی بایستی بابت دریافت مبلغ پرداخت شده انجام دهم

پاسخ ها :

طرح نقشه برداری قبل از اجرایی شدن افزایش تعرفه نظام مهندسی ساختمان نقشه برداری ملک