مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری نامه

با سلام.
احتراما" به استحضار میرساند با توجه به گذشت سه ماه از ارسال نامه ای با شماره پرونده ... به تاریخ 99/07/12 و شماره ابلاغ ... به نام ... به کد ملی ... به آن اداره محترم متاسفانه با پیگیری های مکرر هنوز نتوانسته ام از روند پرونده در آن اداره محترم اطلاعاتی به دست بیاورم.
لذا خواهشمند است راهنمایی های لازم را در خصوص پیگیری روند پرونده فوق در اختیار اینجانب قرار دهید.

با تشکر.

پاسخ ها :

پیگیری نامه نامه