مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

سلام...... همسر بنده بعد از چهار سال بنا به دلایلی قصد جدایی دارد .. اما چون هیچ دلیل و مدرک محکمه پسندی ندارد با استفاده از قانون فریب در ازدواج ،... به دروغ مدعی شده است که من به هنگام خواستگاری درباره شغلم به او دروغ گفته ام و ایشان بعد از چهار سال تازه متوجه این دروغ شده اند... آیا دادگاه با این دلیل می تواند حکم به فسخ نکاح دهد .. البته فکر می کنم ایشان برای اثبات این دروغ خود از دوستان و آشنایانش چند شاهد به دادگاه معرفی کرده است... آیا شهادت شهود می تواند مبنای فسخ نکاح باشد؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر ضمن العقد شرطی درج شود وازشرط تخلف شود مشروط له حق فسخ نکاح رادارد وهمچنین اگر شرطی ضمن العقدشرط نشده است لکن عقدبرمبنای ان منعقدشده باشد بازهم حق فسخ موجوداست یعنی مثلا قبل از عقد باهم توافقاتی داشتیدکه عقدبرمبنای ان توافقات جاری شده ولی بعدا مشخص گردیده که ان شروط موجود نبوده وهمچنین شروطی که عرف برعقدبارمیکند