مشاوره حقوقی رایگان - پرونده حقوقی دیوان عدالت اداری

سلام در سال شصت و نه سی هکتار از زمین های کشاورزی پدر مرحومم به تملک دولت وقت درآمد مقرر بر این شد که سازمان مسکن و شهرسازی (زمین شهری) سابق متراژ هزار متر مربع زمین تفکیک شده معوض بدهند ولی تا به الان نداده اند و طفره رفته اند اسناد موجود است ما (وراث) به دیوان عدالت اداری شکایت کردیم ولی بعد از سه سال در دادگاه بدوی دیوان رای به نفع ما صادر شد ولی بعد از اعتراض سازمان مسکن به دادگاه تجدیدنظر دیوان ارسال و ابلاغیه ای با این مضمون (نقض دادنامه بدوی و حکم به رد شکایت صادر شد) آیا پرونده ما تمام شده حساب است یا مجددا حق اعتراض داریم ممنون از راهنمایی شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

فرامرز علیزاده

فرامرز علیزاده :

استان :

چون دلیل صدور حکم دادگاه تجدید نظر رو عنوان نکردید نمیشه شما رو راهنمایی کرد لطفا دلیل نقض رو بیان کنید .