مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند ملک ارثی

سلام. شخصی زمینی را سال 1351 با وکالت نامه رسمی به خود منتقل می کند. ولی موکل ( وکالت دهنده ) وکالت نامه را انکار می کند و کارشان به دادگاه کشیده می شود و دادگاه کار وکیل را کلاهبرداری تشخیص داده و او را به 6 ماه حبس جنحه ای و 50 هزار تومان ضرر و زیان در حق موکل محکوم می کند و برای ابطال سند و رفع اثر وکالت نامه به دادگاه حقوقی هدایت می شود و در فرجام خواهی به عفو عمومی اول انقلاب می خورد و از نظر کیفری محکومیت او معاف و منع تعقیب می خورد ولی ضرر و زیان ابرام می گردد. این امر تا سال 59 طول کشیده. در اوایل سال 60 موکل ( صاحب اصلی زمین که شاکی است ) فوت می کند و از طرفی شخص وکیل سال 55 ( قبل از حکم دادگاه ) زمین را به دیگری می فروشد و سپس در سال 70 سازمان مسکن و شهرسازی زمین را در اجرای تبصره 6 ماده 9 زمین شهری به قائم مقامی آخرین مالک زمین را به خود منتقل می کند و در سال 96 بیش از نصف زمین را طی مزایده ای به اتاق اصناف میفروشد.
حال وارثین آن مرحوم با توجه به حکم کلاهبردار بودن وکیل میخواهند زمین را از طریق شکایت حقوقی با ابطال اسناد و ابطال وکالت نامه بگیرند. آیا دادگاه حقوقی از رای دادگاه کیفری قبل از انقلاب تبعیت میکند با توجه به این که زمین را زمین شهری گرفته؟ آیا زمین معوض به ما می دهد یا قیمت آن را میدهد و اگر قیمت می دهد به قیمت عادله روز حساب می کند یا قیمت زمانی که تملک کرده؟ طرف شکایت ما چه کسی است اصناف یا زمین شهری و سازمان مسکن یا وکیل و یا خریدار بعدی؟ ما از چه کسی باید زمین خود را مطالبه کنیم؟
لطفا راهنمایی کامل و راه گشا بفرمایید. متشکرم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله الزام دارد
باید قیمت زمین را به قیمت روز بپردازند
شما باید چند نفر را طرف دعوا قرار بدهید

در صورت تمایل تماس بگیرید