مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله توسط وراث متوفی

با سلام. طبق این بند در صورتی که معلوم گردد که مورد معامله به علتی غیر از عامل قوه قاهره مانند رهن مصادره عملیات اجرایی دادگستری یا اجرای اسناد رسمی مستحق للغیر و غصبی بوده و قانون قابل انتقال به خریدار نمی باشد و یا بعد از استعلام شهرداری ملک مورد معامله در مسیر بلوار باشد، فروشنده موظف است علاوه بر استرداد ثمن معامله مبلغ پنجاه میلیون بابت خسارت وارده، به خریدار پرداخت نماید در حالی که استعلام از شهردای به عمل آمده بلامانع است و اصلاحی سند انجام شده است.
آپارتمانی سال 93 خریداری نمودم وداخل آن آپارتمان می باشم. وراث فروشنده تقاضای انفساخ و خلع ید دارند.

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

فروشنده به شما باید پاسخگو باشد وعلیه ایشان طرح. دعوای فروش مال غیر ورد مال به نرخ روز با جمیع خیارات وارده کنید