مشاوره حقوقی رایگان - ابطال رای

سلام.
رای. رای به ابطال مبایعه خودرو با رای به انفساخ همان مبایعه خودرو چه تفاوتی در مزایا برای خریدار دارد ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قیمت مورد معامله پرداخت شود و اگر وجه الاتزامی در قرارداد وجود دارد مطابق آن عمل شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در بطلان شرایط صحت معامله صحیح نبوده است ولی در انفساخ شرط ضمن عقد محقق گردیده و بدون رضایت طرف قرارداد قابل انحلال و از بین بردن می‌باشد