مشاوره حقوقی رایگان - مهلت شکایت بعد از تصادف

با سلام. من سر کوچه با عابر پیاده تصادف کردم. شب بود و در دید نبود ولی عابر آسیبی ندید و فقط بدنش کوفته شد. هر چی گفتم بریم بیمارستان قبول نکرد. دوستان ایشون هم بودن که گفتن خوب است ولی من شماره ام رو دادم و ایشون هم عکس از پلاک ماشین گرفت. میخواستم بدونم ایشون تا چند روز بعد از تصادف میتونن شکایت کنند؟

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام درمورد جنبه خصوصی قضیه کهدرصورت اعلام گذشت شاکی قرارموقوفی تعقیب صادر میشود یکسال فرصت داردولیدرخصوص تصادف که علاوه ب جنبه خصوصی جنبه عمومی هم دارد بیشترازیکسال فرصت شکایت دارد.