مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از راننده مقصر

با سلام، من در سن 15 سالگی بر اثر تصادف، لگنم شکست و پلاتین گذاشتن. به علت موقعیت بد مالی راننده، پدرم هزینه ها رو پرداخت کرد و قرار شد هر زمان بعد از این اتفاق، اگر اتفاقی برای من افتاد و مشکلی پیش امد، هزینه ها رو پرداخت کند. حالا بعد این سال‌ها پای من خیلی درد می کند. آیا من بعد از سی سال، اگر حاضر به پرداخت هزینه نشد، می‌توانم شکایت کنم و درخواست خسارت کنم‌ تا هزینه درمان من را بدهد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بعد از سي سال ؟ شايد منظور سه سال بوده
ممكنه است ناراحتي هاي پاي شما جديد و بي ارتباط با تصادف باشد در قدم اول با ارجاع به كارشناس پزشكي بايد ا دعاي شما مبني بر اينكه عوارض جديد ناشي از تصادف است ثابت بشود