مشاوره حقوقی رایگان - پاک شدن سوء پیشینه

با عرض سلام و خسته نباشید.
بنده فروردین سال 93 با مقدار 4گرمو 90 سوت مواد هرویین بازداشت شدم و به زندان رفتم که البته در پرونده ذکر شد که بابت حمل و نگهداری (فروشنده نزدن) و قاضی به دلیل عدم سوء پیشینه برام یک سال حبس بهمراه یک میلیونو دویست هزار تومان جریمه نقدی و 40 یا 50 ضربه شلاق حکم داد که البته نزدیک به روز پدر بود و مقام معظم رهبری به مناسبت روز پدر عفو دادن به تمام کسانی که تا یکسال حبس دارن و بدون قید و شرط گفتن عفو دادن و من بعد از کمتر زیر 3 ماه آزاد شدم.
میخواستم بپرسم آیا سوپیشینه من پاک شده؟
آیا اگه استعلام بگیرم برای کار در اسنپ مشکلی دارم یا خیر؟
با سپاس از پاسخ گویی شما مهربانان.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،عدم سوءپیشیینه به شماخواهندداد،ولی درتوضیحات موضوع مطروحه مینویسند

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
به جهت اینکه محکومیت شما درجه 5 نبوده و قاضی با اعمال تخفیف حبس درجه 6 را برای شما منظور نموده, در گواهی صادره سوپیشینه ای برای شما منظور نخواهد شد .