مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جزیی

با سلام. من با خودروی. شخصی خود تصادف جزیی با خودرویی که در کنار خیابان پر ‌‌تردد‌‌ پارک کرده بود داشتم. راننده در محل خودرو حضور نداشت تا با ایشان صحبت کنم. منتظر ماندم نیامد. خودرو ایشان خسارت خیلی جزیی برداشت. تکلیف قانونی و شرعی من چیست ؟؟ احتمال زیاد محلی که خودروی ایشان پارک کرده بود توقف ممنوع بده اما تابلوی توقف ممنوع در محل پارک وجود نداشت. اما خیابان پر تردد میباشد. و خودروی من از سمت راست به سمت چپ ایشان برخورد جزیی داشت که منجر به شکستگی چراغ کوچک و ابرو بالای چراغ گردید. لطفا راهنما فرمایید.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،شرعاوقانوناضامن هستیدبایدصاحب آن راپیداکنیدواگرازپیداکردن ایشان ناامیدشدیدبااذن حاکم شرع صدقه دهید.درودبرشماموفق باشید