مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از گوشی همراه

با سلام و احترام. 6 سال پیش گوشی موبایلم در ماشین اداره جا مانده بود. در حالی که تنها وسیله ارتباط من با خانواده ام بود.
بعد از دو سال از پیشگیری از جرم قوه قضائیه پیامک آمد به گوشی من که از این که گوشی ام را در اختیار دیگران قرار داده ام و اگر سوء استفاده از آن بشود من مسئول خواهم بود. من چگونه ثابت کنم که گوشی ام در ماشین جا مانده بود تا دست از سرم بردارند؟ آیا این مورد جزء مصادیق جرم سیاسی می تواند محسوب شود؟ من چرا باید گوشی ام را در اختیار کسی قرار دهم که طرف از آدم های اداره است و برای من به لحاظ کاری مشکل درست می کند؟ به شدت به پاسخ این سوال نیاز دارم.

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

سلام
اصولا" درراستای رفع مسئولیت میباید درصورت مفقودی گوشی بامراجعه به دادسرا یاشورای حل اختلاف محل اقامت اعلام مفقودی می‌کردید سیم کارت هم را باید ازطریق دفاترپیشخوان مسدود میشد.