مشاوره حقوقی رایگان - عمل نکردن به وصیت نامه

سلام.
اگر کسی وصیت نامه اش محضری شده باشه به فرزندش بگوید فقط یک قطعه از زمینم را به ارث میبری. آیا این فرزند دختر میتواند از همه املاک پدر به اندازه حق خودش ارث ببرد؟ می تواند از وصیت نامه پدرش پیروی نکند؟
فقط وصیت نامه محضری شده است.

پاسخ ها :

یک وکیل

وصیت تا یک سوم از اموال صحیح و اضافه بر آن باطل است، اگر بیشتر از یک سوم وصیت شده باشد شما در زمره وراث قانونی از باقی اموال ارث بر خواهید بود

فاطمه قره حسنلو

فاطمه قره حسنلو :

سلام وصیت تا ثلث ترکه نافذ است و بالغ بر ثلث در صورت تنفیذ وراث.بله از تمام اموال ارث میبرند