مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام و با عرض خسته نباشید.
پدربزرگ بنده 17 سال پیش فوت شده اند.
پدرم و باقی وراث بعد از دو سال تقسیم نامه ای بین خود نوشتند ک در آن خانه ای 2 واحدی مسکونی که طبقه همکف آن سند دارد برای سکونت مادربزرگم تقسیم نشد ولی طبقه بالا که حتی پایان کار هم ندارد به پدرم رسید و به باقی وراث باغ هایی جداگانه رسید.
حال پدرم برای منزل میخواهد سند جدا بگیرد. یکی از وراث برای وکالت دادن به پدرم همکاری نمیکند. چه باید کرد؟
با این وجود که طبقه همکف برای تمامی وراث می باشد. آیا طبقه بالا از زمین طبقه همکف هم سهم میبرد یا نه؟
دارایی و مالیات ملک از قبل پرداخت نشده این مبالغ به عهده چی کسی می باشد؟
با این وجود که تقسیم نامه دارای اشکالات فراوان می باشد و 15 سال قبل نوشته شده و بعضی از وراث در آن به وعده های خود عمل نکرده اند، آیا میتوان تقسیم نامه را باطل کرد؟
در بین این مشکلات در وصیت نامه پدربزرگم نوشته شده که پدرم تا زمانی که حیاط نخرید در همین منزل که به عنوان سهم ارث به او داده اند سکونت بگزیند و زمانی ک حیاط خرید به او مبلغی به عنوان خرج کردی که قبلا پدرم هزینه همان منزل کرده بود بدهند که به این بند وصیت عمل نکردند. آیا میتوان با توجه به وصیت اقدامی قانونی انجام داد؟

پاسخ ها :

تقسیم ارث عدم همکاری یکی از وراث سند ملک ارثی مالیات ملک ارثی ابطال تقسیم نامه ارث عمل نکردن به وصیت نامه ارث پدری ارث