مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از صاحب چک برگشتی

با عرض سلام و خسته نباشید.
1- آیا میتوان فقط با برگ عدم پرداخت اصلی چک از صاحب چک شکایت نمود؟
2- اگر صاحب چک با برگ عدم پرداخت دیگری چک را رفع سوء اثر کرده باشد باز هم می توان با برگ عدم پرداخت اصلی شکایت نمود؟
3- با برگ عدم پرداخت چک میتوان چک رو نقد کرد؟

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، اگه چک صادر بشه ورفع سو اثر روش باشه دیگه چراشکایت؟ با برگ عدم پرداخت بدون اصل چک نه امکان نقد وحتی شکایت هم ندارید