مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در مرخصی سربازی

سلام. بنده سال 92 در حین خدمت تصادف کردم. البته مرخصی رفته بودم شهرستان و با موتور تصادف کردم. پای چپ من شکست و پلاتین گذاشتند. آیا میتونم از نیروهای مسلح دیه یا جانبازی بگیرم؟

پاسخ ها :

حمید مرادی

حمید مرادی :

استان :

سلام دیگه رو شما اله با کسی تصادف کردی میتونی فقط از اون بگیری درضمن اگه درحال مآموریت بودید میتوانستی از ناجا طلبکار باشید با این اوصاف نه دلی ونه بازنشستگی از ناجا تعلق نمیگیرد