مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

22شهریور ماه من در حال دور زدن از بریدگی به سمت خیابان اصلی بودم توقف کوتاه به دلیل عبور کودکی از خیابان کردم که در حین ایستادن ماشین برای عبور کودک موتور سیکلتی از پشت خاور با سرعت بسیار زیاد به سپر ماشینم برخورد کرد و همان موقع با پلیس تماس گرفتم امدند و کروکی کشیدند مقصر من بودم چون راه برای موتور بود مجروح را به بیمارستان منتقل کردم با اورژانس. هفت ساعت بستری بود ولی با رضایت دکتر اتفاقات مرخص شد.
حالا میگوید رضایت نمیدهم و امضا نمیکند تا ماشینم از پارکینگ آزاد شود میگوید می خواهم به سی تی اسکن و .. بروم باید چه کنم تا ماشین آزاد شود؟