مشاوره حقوقی رایگان - دیه دامیه

با سلام. من با موتور تصادف کردم و انگشت سوم پای من بند ابتدایی شکست و جراحت هم داشت. چون دسته ترمز موتور وارد گوشت پایم شد داخل انگشت پام پین گذاشتن و پزشکی قانونی زده جراحت انگشت پا دامیه دو سوم از یک هزارم و بابت شکستگی بند ابتدایی انگشت چهار پنجم. از یک سوم از یک دهم دیه رو و بابت نصب پین نیم درصد زده. میخواستم بدونم مگه دیه دامیه بدن نصف دیه دامیه سر و صورت یعنی یک درصد نیست؟ چرا این طوری زدن؟ ممنون.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دیه دامیه سر و صورت: چنانچه دامیه بر روی سر یا صورت ایجاد شود دیه آن دو صدم دیه کامل یا دو درصد دیه کامل یعنی معادل شش میلیون و ششصد تومان خواهد بود. ( برحسب نرخ دیه در سال 99)
دیه دامیه بدن: چنانچه دامیه بر روی بدن مثلاً بر روی شکم ایجاد شود دیه آن یک صدم دیه کامل یا یک درصد دیه کامل یعنی معادل سه میلیون و سیصد هزار تومان خواهد بود.
دیه دامیه دست و پا: درصورتی که دامیه بر روی هر یک از دست ها یا پا ها ایجاد شود، دیه آن یک صدم دیه کامل یا یک درصد دیه کامل میباشد.
دیه دامیه گردن: در صورتی که دامیه بر روی گردن ایجاد شود دیه آن یک صدم دیه کامل یا یک درصد دیه کامل خواهد بود.