مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما برای بیمه نکردن

سلام. من هفت ماه پیش دکتری کار میکردم و منشی بودم. ظاهرا الان متوجه شدم ک هر شش ماه یک بار منشی عوض میکنن.
در این مدت من رو بیمه نکردن و امروز و فردا کردن. حتی قرارداد هم ننوشتیم. الان به من تهمت اختلاف حساب از روی دفتر ها زدن.
من هم هر چی گفتم برای این که من نروم اداره کار، هی گفتن که اگر بروند شکایت کنن، برای من سابقه میشه.
در حد هفت هشت تومن ولی من قبول ندارم. چون پول ها رو همه تحویلشون دادم‌.
میخوام ببینم اگر من اداره کار شکایت کنم، مبلغ بیش از این میشه؟ اگر اون شکایت کنه و یک درصد، من محکوم بشم، بازداشت و سابقه داره واقعا؟
چون من دختر هستم...خیلی از این موضوع میترسم ولی مطمئنم که کاری نکردم.

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام بالاخره شما نسبت به بیمه خود میتوانید اقدام کنید وایشونم ادعایی که دارن حتما با مدارک و مستندات ثابت کنن

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
هرکس ادعایی داردبایدبادلیل ثابت نماید،دلیل ایشان برای این اتهام محرزنیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر گرامی

اگر تابع قانون کار باشید که بنظر میباشد
حقوق و مزایای شما از طریق هیات های اداره کار قابل مطالبه است
ابتدا در دفاتر پیشخوان احراز هویت شده
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کرده
آنگاه تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری دادخواست طرح و دفاع نمایید
اگر کارفرما محکوم شوند علاوه بر حقوق و مزایا وفق مصوبات اداره کار و تادیه حق بیمه به صندوق تامین اجتماعی جهت لحاظ سابقه بیمه به کارگر ؛کارفرما می بایست به دو تا ده برابرحق بیمه ای که واریز نشده است در حق تامین اجتماعی جریمه پرداخت نماید که بعضا مبالغ قابل توجهی خواهد بود…