مشاوره حقوقی رایگان - مشکل منابع ملی

با سلام ، اینجانب زمینی در سال 70 خریداری کردم و در سال 80 سند گرفتم بدون هیچگونه استعلام اداری و در سال 87 پروانه ساختمانی دو طبقه گرفتم تجاری مسکونی و تمام مراحل قانونی و هزینه های پروانه واریز نمودم و بعد از چند سال متوجه شدم ملک من منابع ملی می باشد و مدت 10 سال است داخل طرح هادی قرار گرفته و منابع ملی به اینجانب برای انتقال سند پاسخ نمی دهد ، لطفا مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

اعتراض وابطال مصوبه کمسیون ماده 56از طریق دادگستری اقدام نمایید