مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های دادرسی

سلام
زمینی سال 88 منابع ملی نبوده و امروز وقت استعلام گرفته شد گفتن منابع ملی هست. اگر از فروشنده شکایت کنم او باید پاسخگو باشد یا اداره منابع ملی؟ منابع ملی مقصر میشود یا فروشنده؟ هزینه حق الوکاله و دادرسی با کیست؟ ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید دادخواست را علیه هر دو تنظیم نمایید
تعیین مقصر بعد از رسیدگی های مربوطه توسط دادگاه تعیین می شود
حق الوکاله و دادرسی را حین اقامه دعوی باید شما بپردازید و بعد از محکوم کردن طرف مقابل از محکوم علیه می توانید دریافت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود علیه هر دو دادخواست تخصصی تنظیم گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان معامله منابع ملی باشد می توانید طرح دعوی کنید
ولی اگر بعداً این اتفاق افتاده باشد می توانید علیه اداره منابع طبیعی طرح دعوی کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

هزینه های دادرسی و حق الوکاله مطابق تعرفه محسابه می‌شود و با شخص محکوم علیه است

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بهتراست علیه هردو دادخواست راثبت کنید جهت اخذنتیجه بهتر قراردادتون باید توسط وکیل یامتخصص بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید به طرفیت فروشنده معامله را ابطال و ثمن معامله را به نرخ روز بخواهید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام شما اگر شماره چک رو دراجاره نامه که جهت تخلیه بوده درج کردید که دعوای چک با یک دادخواست متقابل رد میشه اگر که درج نشده متاسفانه با چالش روبرو خواهید شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

زمان خرید استعلام گرفتید؟ قرارداد باید بررسی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به طرفیت هردو اقدام نمایید خسارات دادرسی با محکوم علیه می باشد

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

هزینه دادرسی و حق الوکاله توسط خواهان پرداخته و در صورت محکومیت به عهده محکوم علیه است، بشرطی ک در خواسته درج شده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در صورت اقامه دعوا
فروشنده مسئولیت خواهد داشت

ولی امکان اینکه اراضی از منابع ملی خارج گردد و جز مستثنیات قرار بگیرد وجود خواهد داشت

و شما باید حسب مورد
دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده 56 ( کمیسیون ماده واحده ) و ابطال رای کمیسیون و افزایش مستثنیات یا اعتراض به آگهی منابع ملی و اثبات مالکیت به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید و ...

و بهتر است شما ابتدا دادخواست به طرفیت منابع طبیعی اقامه نمایید
و نتیجه خواهید گرفت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی سال معامله زمین جزو منابع ملی نبوده خدشه ایی به معامله وارد نیست

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما فروشنده مسئول بوده و می بایست به علت‌مستحق الغیر دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیرتادیه مطرح نماید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بستگی به قرار داد شما دارد باید بیشتر بررسی شود

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه زمین متعلق به منابع طبیعی باشد میتوانید به استناد مستحق اللغیر بودن اقدام به ابطال معامله نمایید.

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام.شما میتوانید دادخواست ابطال بیع و استرداد ثمن علیه فروشنده مطرح کنید

الناز دانائی راد

سرکار خانم الناز دانائی راد :

بله مبایعه نامه فسخ شود چون امکان صدور سند نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در دفاتر خدمات الکتورنیک قضایی دادخواست را علیه هر دو ارجاع دهید

تعیین محکومیت بعد از رسیدگی های مربوطه توسط دادگاه تعیین می شود

حق الوکاله و هرینه دادرسی را نیز قبل محکومیت دعوی باید شما بپردازید و

بعد از محکوم کردن طرف مقابل از محکوم علیه توسظ اجرای احکام دریافت میشود.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده 56 بدهید...

عالیه سادات میرحسینی

سرکار خانم عالیه سادات میرحسینی :

سلام اگر سال 88 ملی نبوده الان هم نباید ملی باشه
ثانیا اگر ملی باشه شما باید از فروشنده شکایت کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی دارد
پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

مینا احمدی

مینا احمدی :

بطرفيت فروشنده دادخواست دهيد هزينه ها را شما پرداخت مي نماييد و بعد از ايشان مطالبه كنيد