مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه زن از شوهر

سلام، وقت بخیر. من 10 سال هست که با همسرم ازدواج کردم. در این مدت هم کار می کردم، هم خانه داری، هم بچه داری و هم تحصیل. همسرم اهل کار نبود ( اعتیاد هم داشت). کار کردم و خانه و ماشین خریدم بعد از یک مدت مجبورم کرد که از کار دولتی استعفا بدم. الان همسرم خیلی اذیت می کنه. از هم جدا زندگی می کنیم. نفقه یکی در میون میده حتی یارانه و معیشت من و بچه ها هم به ما نمیده. میخواستم ببینم، آیا می تونم بابت این مدت که از خانه و ماشین من استفاده می کرده، مبلغی درخواست بدم؟
با توجه به نفقه بچه ها و حکم ملاقات پدر با فرزند که مشخص است بچه ها با من زندگی می کنند، میشه درخواست بدم که یارانه و معیشتی ما از همسرم جدا بشه؟

ضمنا همسرم درخواست عدم تمکین داده که دادگاه منوط کرده به تهیه منزل، اگر بعد تهیه منزل حکم عدم تمکین من رو بگیره، میتونم برای این مدت که در خونه من زندگی می کرده، مبلغی درخواست بدم؟

پاسخ ها :

مهدي  نيلفروشان دردشتي

مهدي  نيلفروشان دردشتي:

سلام جهت مشاوره لطفا تماس بگیرید. 09123220883 نیلفروشان