مشاوره حقوقی رایگان - یارانه و نفقه فرزند

سلام وقتتون بخیر
همسر من 5 ساله اعتیاد داره، و تو این 5 سال شاید 6 ماه کار کرده باشه، اصلا به ما خرجی نمیده،3 ماه 4ماه خونه نمیاد، کارتون خوابه، کارت یارانه رو برده با خودش، نمیده بهم، فعلا تا 15 سالگی پسرم، نمیخوام ازش جدا بشم
میخواستم بدونم برم دادگاه میتونم یارانه خودم و پسر 9 ساله ام را جدا کنم؟
لطفاً راهنماییم کنید، چون زندگیم با یارانه میچرخونم.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق فرمانداری و استانداری پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید از دادگاه برای فرمانداری نامه بگیرید و در واحد تفکیک یارانه و هدفمندی یارانه اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق پلیس بعلاوه ده و فرمانداری با ارائه مدارک مبنی بر بد سرپرست بودن اقدام فرمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق فرمانداری و پلیس 10 پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت ترک انفاق بدهید بعد دادخواست مهریه

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام ازطریق پلیس+10وفرمانداری قابل بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از دادگاه برای فرمانداری نامه بگیرید و در واحد تفکیک یارانه و هدفمندی یارانه اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به فرمانداری شهرستان مربوطه رجوع کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قابل پیگیری می باشد
از طریق پلیس بعلاوه 10 و فرمانداری با در دست داشتن حکم انفاق اقدام نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

.به سازمان هدفمندسازی یارانه مراجعه کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام بله از طریق دادگاه برای فرمانداری نامه بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست مطالبه نفقه زوجه و فرزند را مطرح نمایید
و سپس به سازمان هدفمندی یارانه ها مراجعه نمایید و درخواست بدهید