مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

سلام به جرم شرب خمر دستگير شدم و حدود ٢٠٠ سي سي مشروب هم ازم گرفتن نتيجه تست هم مثبت شد در كلانتري و قاضي كشيك اقرار كردم ايا ميتونم در دادگاه انكار كنم و تبرئه بشم؟ يا توبه نامه بنويسم كه ٨٠ ضربه شلاق نخورم؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود .
بله الآن می تونید خوردنش را انکار کنید و در مورد توبه هم بگیر و نگیر داره . بهتر است که توبه نامه را در دفتر اسناد رسمی تهیه و به دادگاه بدهید. موفق باشید