مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مشاور خانواده

شوهرم پس از مشاجره ای که داشتیم منزل را به مدت 6 ماه ترک کرد و در طی این مدت با دوتا مشاور خانم در ارتباط بوده که گویا این مشاورین او را ترغیب می کردند که به منزل باز نگردد و من و دخترم را رها کند
آیا من می توانم از ایشان شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مهدي  نيلفروشان دردشتي

مهدي  نيلفروشان دردشتي:

سلام یه اظهارنامه براش ارسال کنید. حهت مشاوره بهتر با شماره 09123220883 نیلفروشان تماس بگیرید.

یک وکیل

عنوان مجرمانه ای برای این امر در قانون پیش بینی نشده اما اگر اطمینان کامل و مدارک و مستنداتی در خصوص ادعای خود داشته باشید و این مشاوره (یعنی ترغیب به عدم بازگشت به منزل) یک راهنمایی و مشاوره ناصحیح توسط کارشناسان ذیربط تلقی گردد میتوانید به مسئولین مربوطه یا سازمانی که مشاورین زیر نظر آنها فعالیت می‌کنند مثل سازمان بهزیستی یا نظام پزشکی، معاونت پیشگیری قوه قضائیه و... حسب مورد مراجعه و شکایت نمایید