مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت مدنی و جزایی بخاطر ضرر به دیگری

سلام بزرگواران
خانم بنده در موسسه روانشناسی کار می‌کند. اختلاف زناشویی داشتیم اما رییس موسسه بدون اینکه من رو دعوت بکنه و حرف های من رو بشنوه یا زوج درمانی بکنه به صورت یک طرفه و با نظر شخصی و سلیقه ای پیشنهاد جدایی داده به خانمم، و خانمم ازش حرف شنوی داره، و رییس موسسه اصلا درخصوص مشاوره تخصصی خانواده تخصص نداره و به جای حل مشکلات و زوج درمانی ذهن همسرم رو شستشو داده و گفته فقط طلاق حال من متضرر شدم و زندگیمون از هم پاشید،
به استناد چه قانونی مربوط به مسئولیت های افراد در مقابل حرفه یا رفتارشون که شخصی متضرر میشه باید شکایت کرد
ممنون میشم کمک کنید این موضوع جنبه حیاتی برای من دارد

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بررسی کنید روانشناسان عضو کدام اتحادیه یا مراکزهستند اونجامراجعه کنید

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.علاوه بر مراجعه به مرجع صدور پروانه و اعلام شکایت خود در ان مرجع،به نظر می رسد میتوان از باب مسولیت مدنی دادخواست بدهید.