مشاوره حقوقی رایگان - سند ملکی روستایی

باسلام و عرض ادب ،پدرمادرم سال58فوت نموده 16هکتارزمین کشاورزی که الان سند به نام پدربزرگم میباشد و یک خانه
که از زمان فوت پدربزرگم تحت تصرف تنها پسر خانواده یعنی داییم میباشد.درسال87بنیادمسکن به خانه های روستای که همگی فاقدسندبوده سند مالکیت داده ودایی میشود مالک خانه.من چون ورثه مادرم هستم شکایت کردم قاضی با مزایده زمین و پرداخت به وراث موافقت کرد.ولی خانه با وجود این که قرار مهرموم و تحویل به حافظ و امین 25بهمن1402صادرشد وکارشناسی هم شد گفت چون خانه سند دارد از ارثیه خارج شده باید دادخواست ابطال سند بدهی الان باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام می‌بایست دادخواست به ثبت برسانید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و عرض احترام پرونده شما ملکی است و پرونده های ملکی به گونه ای نیست که صرفا سوال و جواب شما را به راه حل قطعی و نهایی برساند چرا اسناد و مدارک ک باید بررسی شود به این علت که مسائل ملکی از قبیل اراضی ،باغات و ... ابعاد گسترده ای دارد که باید هر کدام از ابعاد دقیق و کامل بررسی شود و سپس نظر مناسب ارائه کرد چرا که اشتباه در پرونده های ملکی راهی ندارد و با توجه به ارزش املاک باید جزئیات مورد توجه قرار بگیرد.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

به لحاظ موضوع از گزینه مشاوره تلفنی و بررسی مدارک استفاده کنید