مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف

سلام. من بیست روز پیش تصادف کردم و مقصر صد در صد طرف مقابلم بوده. الان به بیمه معرفی شدم برای گرفتن خسارت. تمام مدارکم تکمیل است و فقط ماشین به نام من نشده. الان بیمه قولنامه محضری میخواد. طرف مقابل من هم نیستش. تکلیف چی هست؟ راه حل دیگری هم دارد؟

پاسخ ها :

مطالبه خسارت خودرو در صورت عدم حضور صاحب سند خودرو مطالبه خسارت تصادف از بیمه قولنامه محضری خسارت تصادف بیمه تصادف