مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل اموال ارثی

سلام، خسته نباشید.
برادران من بعد از فوت پدرم بیشتر از 20 سال اموال پدرم را در اختیار داشتند که من تقاضای اجرت المثل و تقسیم اموال را دادم. اولویت من اجرت المثل و بعد تقسیم اموال بود اما وکیلم میگوید اجرت المثل و قیمت اموال با هم کارشناسی میشوند. میخواستم بدونم که واقعا روال همین هست یا روند پرونده من اشتباه است؟ ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

زهرا  اكبري

زهرا اكبري :

استان :

سلام اجرت المثل و تقسیم در یک دادخواست ارایه شده و کارشناسی خواهد شد