مشاوره حقوقی رایگان - جریمه غیبت زندانی

سلام. به خاطر بدهی مالی زندان بودیم البته بازداشت موقت. بعد از آن زندان، اومدم مرخصی. مجبور هستم به خاطر مشکلات مالی ام چند روز غیبت کنم. خواستم ببینم جریمه اش چقدر میشه؟ ممنون.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر هر زندانی از زندان یا بازداشتگاه فرار کند، به شلاق تا 74 ضربه یا 3 تا 6 ماه حبس محکوم خواهد شد. اگر برای فرار درب زندان شکسته یا خراب شود فرد علاوه بر تحمل مجازات گفته شده باید خسارت وارده را هم بپردازد.زندانیانی که مطابق با آیین نامه زندان ها به مرخصی رفته باشند، اما در موعد مقرر بدون عذر موجه خود را معرفی نکنند؛ فراری محسوب می شوند و به مجازات گفته شده محکوم خواهند شد.