مشاوره حقوقی رایگان - بیمه سرایدار ساختمان

سلام.بنده نزدیک به 8 سال سرایدار یک آپارتمان در تهران هستم. ولی صبح ها در اختیار خودم هستم و عصر ها در اختیار ساختمان بودم. آخر شب بردن زباله، برف روبی کوچه، آبیاری گل ها و تمیز کردن راه پله از وظایف بنده بوده. ولی قراراداد جزئی بینمون بوده و قرار بوده ماهی 200 هزار تومان به من بدن ولی نصفه نیمه پرداخت کردن. تازگی قرارداد کاملی نوشته شده بابت نشستن در سوئیت سرایداری به عنوان مستاجر ولی قرار شد ماهی 600 هزار تومان به من بدن. آیا به نظر شما برای بیمه اقدام کنم؟ اداره کار پشتیبان من هست؟ ضمنا الان نزدیک به چند ماهی هست به دلیل تعمیرات ساختمان و سرایداری به من گفتن برید شهرستان تا ساختمان و کار های تعمیرات تمام شد، بیایید. الان زنگ زدن گفتن سرایدار نمیخواهیم. تمام وسیله زندگی ام اون جا هست. آیا به نظر شما پیگیر بشم برای اداره کار؟ ممنون میشم. حتی شاهد دارم پول واریزی برای سال 1392 واریزی حقوق 200 هزار تومان داشته.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما حتی می توانید بابت کم دادن حقوق در این هشت سال و بیمه هشت سال در اداره کار شکایت کنید البته باید ببینیم قرارداد شما به چه صورت بوده است

در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید